Saturday, August 6, 2011

:)

7 comments:

Ранни за записвания 2012 Гърция said...

страхотна снимка, момента е хванат чудесно, поздрави и до скоро

почивка малдиви said...

Ех, тези котки! В каквато и поза да ги хванеш илъчват грация :) Не случайно са били на почит в Египет. Но признавам, че е доста трудно да я хванеш да се прозява, трябва да си въоръжен с търпение, освен с фотоапарат или това е чист късмет :)

Екскурзии Румъния said...

В много добър момент е хванато това мило черно бяло котенце. Красива снимка!

море в турция said...

Уникални са тези котки.Напълно приличат на дивите котки като пантерите и подобни диви животни.По очите ,начина им на ходене.Устата и зъбите им, сама дето на домашните са по малки. И по размерите се различават иначе си е диво и игриво.Като ги галиш по някакъв техен си начин ти придават своето спокойствие.Чувала съм, че действат хем успокояващо хем и ако имаш някакъв здравословен проблем, болки или рана те ти помагат да мине по бързо, но не знам до колко е така.Много ми е харесвала тяхната грациозно походка. И това че имат седем живота също май е вярно, като гледам на съседите над нас колко пъти правеше опити да полети от 7 етаж, все оцеляваше.Веднъж какво не ми съдра лицето докато бях на терасата и си гледах спокойно на вън тя отново реши да скочи.Котката е красива на снимката, почива си.

доставка на алкохол said...

Кой е като тази котка.така излегнала се на вън сред хубавото време на слънце , на хубава пейка и се прозява.Котките знаят как да живеят и да си правят живота да им е песен.Разкошна снимка и котка.Черно -бяла на цвят хубава смесица.Каква порода е?Аз също съм чувала, че действат лековито котките.Или по точно на нервната система на човека.Макар, че при бебета и бременни жени и вредно и не е препоръчително да има котка в къщата, заради алергии.Милото котенце как е полегнало ми идва да го гушна и да си поиграем .

туроператори said...

Пис пис....страхотна котка е това.Само как се прозява мило.

парфюми said...

Доказано е, че като ги галиш по някакъв техен си начин ти придават своето спокойствие.Те усещат когато има някаква тревога в нас и идват спокойни и като че дърпат тази отрицателна енергия, която сме насъбрали през деня.Чувала съм, че действат хем успокояващо хем и ако имаш някакъв здравословен проблем, болки или рана те ти помагат да мине по бързо, но не знам до колко е така.Много ми харесва тяхната грациозно походка, може би и затова жените са сравнявани с котките. Тайнствени и женствени.Снимката е страхотна, кадъра е уникален и ми се иска да се върнат тези топли дни.