Monday, April 21, 2008

Моите мечти

Днес мога да се похваля с това, че ставам на 24 години. От доста време обмислям да започна една блог игра, но все не остава време, а този ден е перфектен за началото и.

Заглавието е "Моите мечти". Изключваме стандартните мечти като: Жена, деца, къща, кола и много пари. Желателно е и да има описание към тях. Ще започна с моите.

1. От няколко години съм се зарибил много по фотографията и мечтата ми е да си взема един DSLR. Пари са почти събрани и надявам се до месец да взема един. Бях се нагледал на Pentax K200D от E-bay, но продавача отказва да го прати до България и ще трябва от тук да взимам. За съжаление разликата в цените тук е доста голяма и ще трябва да се задоволя с един Pentax K100D Super . Като взема телеобектив, памет и чанта цената скача на 1500лв. Повече не мога да отделя за тази ми мечта.

2. Като фен на Милан винаги съм си мечтал да гледам мач на "Сан Сиро". Проблем е пътуването с автобус, което ми е невъзможно, защото ми става лошо. Може някой път да се пробвам със самолет.

3. Много обичам спортовете, но има един, които винаги съм мечтал да практикувам - Голф. Ако някой път имам възможност ще отскоча до някое голф игрище в България. Играта предоставя голяма свобода, а игрищата са невероятно красиви. Няма значение дали си млад или стар, дебел или слаб, тази игра е за всички.

4. В момента най-много ще се радвам да отида на концерт на U2, но за съжаление България явно не им е от любимите дестинации и може би тази мечта ще си остане несбъдната.

5. И последната ми мечта е да живея в Каварна. Тази сигурно съвпада с мечтите на всички метали в България.

Правилата са прости.
Всеки участник споделя своите мечти, след това предизвиква други участници по свой избор. Хвърлям ръкавицата на всички влизащи в този блог.

7 comments:

Anonymous said...

По номер 4 за начало отскочи до тренировъчното игрище в НСА (ако е заработило за годината, днес ще прескоча да проверя). Стикове ти дават без пари, а 50 топки миналия сезон бяха едва 4 лева.
Но за "игра" не си и мечтай без сериозна подготовка. Поне за мен това е спортът с най-стръмна learning curve, цоито съм захващал. И то с много.
Хайде, може да се видим :)

Anonymous said...

Хей, много се радвам да видя още един фен на Пентакс!
Аз снимам с К10D. Намирам се в САЩ.
По въпроса за Пентакса, който искаш да си набавиш, но логистиката не позволява. Аз смятам да продавам предишния ми Пентакс, *istD (http://www.dpreview.com/reviews/PentaxIstD/). Искам да го продам в Бълагрия, за да си го взема с мен за пътуването, да снимам с него на воля, а после да го оставя - за по-лек багаж - на някой Пентакс разбирач и мераклия. Не знам дали те интересува точно този модел, но на мен ми е дал доста щастливи мигове на фотографическо удоволствие. Към него има 4 памет диска SanDisk (вариращи от 500 MB до 4 MB), 4 батерии и зарядно за тях, поставка отдолу. Не съм мислила за цената, тъй като сега се ориентирам за това, но искам да бъде съобразена с търсенето в България. Свиркай ако те интересува! :)

Fobos said...

Здрасти, аз имам на блога си една анкета, която цели дали влизащите в него са мечтатели и обещавам, че след като приключи (още 8 дни) ще направя кратко обобщение и ще продължа играта. Инициативата е готина и се надявам повече мечтатели да се сключат :-)

Да не забравя - Честит Рожден Ден! (с малка патеричка). Да си здрав, весел, щастлив, заобиколен от готини хора и преследван навсякъде от късмета!

Vera said...

Честит рожден ден!... малко със закъснение, но днес видях чак поста. Пожелавам ти здравето, щастието и късмета, които са необходими, за да продължаваш да мечтаеш :)

Идеята е много интересна, обаче мен честно казано ме е страх да напиша за какво мечтая истински :) Те по принцип навсякъде из хороскопите си пишат, че Стрелците имат немислимо високи цели и мечти, така че аз не съм изключение. Иначе другите неща може и да се споделят.

ratm said...

Благодаря за пожеланията.

CarreraGT, спокойно всичко е пожелание. Пък и доста хора може да са суеверни и заради това да откажат.

Windy said...

Леле, досега си мислех, че вече съм писала тук. ;) Първо се извинявам за безмерната си глупост :) И честит рожден ден :) Това, което ти пожелавам аз е да се сбъднат всичките твои желания. Другото тъй или иначе не зависи от нас ;)
За играта може и аз да почна, ако ми дойде музата. А за концертите - нали знаеш, че когато планината не отива при Мохамед, може би Мохамед трябва да се разходи до планината ;р

Anonymous said...

А-ха. Ето защо съм объркал мястото на отговора. Но то аз, ако не издъня нещо, кой?

Проблем - блогът ми е твърде не-личен (или прекалено личен) въпреки сериозните отклонения в него.

В смисъл на моите мечти не им е мястото там, което звучи странно за личен блог, но е така.

Хубава верига, иначе...