Monday, June 9, 2008

The Last Week

Общо взето интересна седмица.

С Моника използвахме един от малкото недъждовни дни за една разходка, на която поснимах два(или пък бяха три) патока. Жалко, че някой ми беше ръчкал по настройките не фотоапарата и късно видях, но и още знанията за фотографията са ми много малко. След време няма да имам подобни проблеми.



Някой много брутално се беше изгаврил с плюшеното мече на работата.
Може би някой гаден левскар.



Зарибих се много по сериала Supernatural и спрях да гледам филми докато не го изгледам.

След един месец чакане ми пристигна хека от играта на kitkat. Изгубих го след точно два часа, като изчезна под едно сепаре в заведение.



Вчера вечерта по Нова Телевизия загледах "Една вечер с Кевин Смит" - част 1, която беше три часа. По едно време станах да отида до тоалетната и се засилих да натисна паузата на телевизора. Последва пет минутен смях. Докъде ни докараха тия компютри.
А Кевин Смит си беше голям пич. От филмите му съм фен само на Догма, но това не ми попречи да го гледам цели три часа и голям интерес. Леко се престара с усмиването на Тим Бъртън, но другото си беше OK.

Всичко завърши с това.

5 comments:

Vera said...

Залезът е страхотен. Исках да напиша същото и за паяка преди, но имам ужасна фобия от паякообразни и го гледах само с половин око...

Windy said...

И аз гледах Кевин Смит на нощната и беше суперзабавно. Идеи кога е част 2?

ratm said...

За съжаление е чак в неделя по същото време. Интересно е как половин час отговаря на един въпрос. Само не разбрах лисбииката що си излезна, може би беше отишла само да си зададе въпроса.

Windy said...

Ми не, тя очевидно не беше добре настроена от самото начало, щото и въпросите й бяха нападателни, пък и той в общи линии я нареди.
П.П. Патките бяха 2!

ratm said...

За патките вчера разпитах и наистина са две в момента. Преди са били три, но някаква лисица дошла от гората и убила едната. Няма лъжа, няма измама :)