Thursday, August 28, 2008

ЕвроМечти

Разглеждам сега спортните онлайн издания и на всякъде цитати от играчите на "Левски": "Бяхме по-добри, но отново не победихме".
Явно типовете живеят в някой друг свят. Вярно те владееха топката, но идеи никакви.
На всеки нормално мислещ човек беше ясно, че "Левски" нямаше никакви шансове за влизане в групите, дори и когато се падна с възможно най-лесният съперник.
Защо им беше на ръководството да се изхвърлят, че дори се влезли в групите не знам?
Защо великият Гонзо, който го пращаха в Франция, Турция и Хърватско и отвсякъде го им го връщат е неизменен титуляр?
Защо изгониха треньора, като нямат никакъв отбор?
Вярно не успях да изгледам целия мач, но и първото полувреме ми беше достатъчно с уникално глупавия коментатор Явор Недев. За пореден път Нова Телевизия се изложиха с предаването на футболен двубой. Не знам какво му бяха направили на хората от "Бате Борисов", но просто не спря да ги обижда. Стадиона им приличал на някакво бунище и струвал 50 000лв, отбора бил от класата на изпадащите отбори в българската "А" група. След изравнителния гол беше сигурен, че нашите ще вкарат поне четири гола, абе простотия до шия.

Естествено има и добри страни отпадането на Левски.
Няма да се налага да гледаме как си правят майтап с нашите шест поредни мача в групите на Шампионската лига. Преди две години това беше уникална гавра. Вместо да гледаме Барселона срещу Челси, на нас ни пускат Вердер и Левски.


Поука: Бате Борисов гази наред.

2 comments:

Anonymous said...

А отнемането на лиценза на ЦЕЦА Панчаревска ни лиши от удоволствието да гледаме порно хитове като Хайдук /Кула/ - ЦЕЦКА и ЦЕЦКА - Тулуза

Anonymous said...

Трябваше БФС да им отнеме лиценза, та да се утешаваме като ги гледаме във В група. Ама не. Мафията не яде ряпа.