Tuesday, June 9, 2009

Взеха го

Днес официално Кака вече е в Реал Мадрид.
Кой е виновен за това още не се знае. Кака казва, че не искал да напуска. Берлускони разправя, че и той не искал да пусне футболиста. Абе смотана работа.
От една страна за него е по-добре, че отива в страна в която защитници няма и ще му е много по-лесно. От друга обаче всички знаем Реал как се отнася със известните футболисти, купуват ги само за рекламни лица и след като ги издоят ги захвърлят.
Явно наистина в Милан започва нова ера с Леонардо, само остава да видим дали ще е успешна.

2 comments:

cx said...

Продадоха си го за пари, докато е все още в оптималната възраст и цена. Кой какво казва няма значение... всички се кълнат по сто пъти, че няма да има трансфер, а в края на сезона си заминават. Виж само с Анчелоти какво стана :)

Не знам дали почва нова ера за Милан, но старата със сигурност свърши. Очаквам следващите 2-3 години да са много тежки за клуба. И тоя Леонардо не знам с какви машинации стигна до треньор, но скоро ще усети омразата на феновете :) Дано да греша.

А Реал най-много да се възродят за 1-2 сезона, после пак ще станат "галактическата" издънка с мегазвездите ;)

ratm said...

Леонардо стигна до поста по простата причина, че е свързан с отбора, а президента търсеше точно това. Сега дали има някакви качества времето ще покаже. Надеждата на всички фенове е Милан да започне да играе нападателно, което при Анчелоти нямаше как да стане.