Tuesday, February 6, 2007

Часът на Милен Цветков

Преди малко гледах предаването.Милен Цветков е почивка и днес предаването водеше Лора Крумова(Здравей,България).Темата беше за последствията от компютърните игри.
Как те правели от малките деца много лоши хора.Показаха някакви кадри от GTA дето се стрелят което явно правело децата много злобни.За съжаление не се обади нито един човек който е играл на компютърни игри, за още по-голямо съжаление и Лора Крумова не знаеше нищо по темата.Имало е доста телевизионни предавания против компютърните игри,но за съжаление досега не съм видял някой от журналистите да разбира нещо от темата което е направо страшно.Не мога да си представя как може си журналист и да говориш за нещо от което не разбираш нищо.Срам за българската журналистика.

В заключение мога да кажа, че играя игри от 15 години и още никого не съм убил.

1 comment:

Вещица в чужбина said...

Аз пък ще ти кажа , че журналистите по принцип нищо не отбират от това дето го приказват. Повечето репортажи са си преразказ с елементи на разсъждение. Всеки специалист в дадена област си им хваща простотийките. А в това предаване, когано си го води Миленчо, може да се насладим на "монолог на идиота". Той си кани гости, които трябва да обяснят проблема, той не им дава думата и дрънка простотии ама щот и гласа му е силен, та не може да го надвикаш.