Saturday, July 28, 2007

Поредната изцепка на Стоичков

Днес прочетох част от интервюто, което Стоичков е да за списание MAX.
Този тип съм го намразил от доста време главно заради държанието му.
До преди няколко месеца водеше собствена рубрика в барселонският вестник "Мундо депортиво" в който обиждаше постоянно играчите на Реал Мадрид, дори от вестника го изгониха с разправия.
Не си беше плащал данъците и поради това на няколко пъти публично се отказа от България , но след като му опростиха смешната сума, която имаше да дава на страната ни се прибра веднага след като не се беше прибирал няколко години. Имало е доста пъти където се е гаврил с обикновените български граждани, дори и родителите му се отказаха публично от него.
От интервюто се разбира, че е бил в националният отбор само, защото му трябвали три години стаж за да бъде треньор на западен клуб. Обижда Димитър Певен и българските журналисти.

Както каза една журналистка от Ринг+ "Голям футболист, малък човек".

Ето и въпросното интервю.

Веднага и отговора на Димитър Пенев.

4 comments:

Vera said...

Да, и аз четох за въпросната изцепка наскоро. Отдавна си знам, че Стоичков като човек просто не става, още като бях гледала в интернет клипче с една пресконференция след мач с Румъния, в който той говори някакви глупости как румънците не можели да кажат нищо за мача, защото когато той карал Мерцедеси и БМВ-та, те карали колелета. Преводачката едва го предъвка това от срам, че и й се караше... абе, срам голям. Много интересно как липсата на всякакво възпитание и нормално държание може да омаловажи таланта на един човек.

ratm said...

Точно за това според мен Марадона не е най-добрият футболист за всички времена.

Вещица в чужбина said...

На мен ми стана много обидно когато четах статията. Но човек освен да може да рита трябва и малко мозъчен пълнеж да има. За съжаление в този бранш недостига е сериозен. Всъщност най- лошото при него е, че се е самозабравил и никого не уважава

Essme said...

Стоичков е чудесен пример за Пази Боже сляпо да прогледа... Дори не си струва да бъде коментиран мен, ако питаш.
:)