Friday, July 20, 2007

To Be or Not to Be

Днес докато разглеждах списъците на блогърите подкрепили Мишел се натъкнах на старият ни приятел .:: ju ::.. Не бях разбрал, че си е сменил сайта, мислех, че просто се е отказал от блогърските си работи.
Разгледах новият(поне за мен) му сайт. Сега наред с красивите жени качва и разни интересни сайтове. Точно там открих една много интересна статия. Става дума за проблемът с наднорменото тегло на повечето хора и как всички гледат да изкарат пари от тази работа.
Четивото е доста добро.

4 comments:

Vera said...

Добро е, но е манипулативно. Лично аз свалих 4 кг миналото лято, като се хранех по системата на Зоната, за която се споменава толкова ехидно в статията. Мога да кажа, че е доста ефективен начин да отслабнеш, без да се лишаваш от нищо в крайна сметка.

ratm said...

Я дай малко инфо за тази система, че и на мен ми трябва малко отслабване.

Vera said...

Ами важно е винаги да се храниш балансирано - тоест да комбинираш въглехидрати и протеини. Тоест да не набиваш само картофи и хляб, а към тях трябва да има или месо, или други животински продукти, като например сирене, кашкавал (изварата никога не я проядох, много е гадна). Единствената жертва, която направих аз, беше да огранича хляба, в смисъл, че почти не го ям, ако не броим пицата и сандвичи разни, които ям един-два пъти в седмицата. Сега е хубаво да хапваш повече зеленчуци със сирене или пък някакво месо.

ju said...

Благодаря за добрите думи :)

ju