Saturday, September 1, 2007

Футболна драма

Днес както си стоях вкъщи и се чудех какво да правя, се навих да заложа на някой футболен мач. Не го бях правил една година, защото бях решил да си дам почивка.
Влезнах в сайта на Еврофутбол и първия мач, който ми направи впечатление беше Фулам - Тотнъм. По принцип залагам само хиксове и мачове, които дават по телевизията, а този беше перфектен.
Съвет: никога на пускайте мач за равен когато ще го гледате по телевизията. Много е гадно да викаш за равен, шашкаш се когато атакуват и двата отбора.
Мача не тръгна добре. За 30 мин Тотнъм вече водеха с 2:0 и вече се бях отчаял. До почивката обаче Фулам върна едно попадение, което ме успокои. Второта полувреме започна Фулам натискаше много добре с цел изравняване, но в 61 мин някакъв пич от Тотнъм вкара трети гол, който почти не ме доведе до късане на фиша. В 77 мин един шастлив рикошет ми върна надеждите. В последните минути, ако бях на 50 години сигурно щях да получа поне 3 инфаркта. И естествено в 90 мин един пич от Фулам с задна ножица прехвърли вратарят на Тотнъм. Радост голяма, напред съм 20 лева и за да не умра на 40 години от инфаркт, мисля да се откажа напълно от залаганията.
Усещам, че някой ден, на някой мач, сърцето ми просто ще спре да тупка. Да се надяваме да не е в следващите 50 години.

2 comments:

Vera said...

Ама пък поне си си направил мача по-интересен, нали? :)
Аз също не си падам много по залаганията, предпочитам да си гледам мача/състезанието на спокойствие, защото и без това човек има достатъчно поводи да се ядосва, защо да си търси и други допълнително? Честито все пак за печалбата! :)

Essme said...

това 3-3 ми докара 17.40 срещу заложен 1 лв.! Тенкю!:)