Saturday, September 15, 2007

Good News vs. Bad News

Поредна седмица археологически разкопки.
Добрите новини са, че нещата, които откриваме са все повече и все по интерсни. Тази седмица може да се похвалим с: ръка от мраморна статуя, която беше малко по-голяма от моята, някакъв пул за игра на нещо, все още не е определено на какво са играли, още няколко статуетки на бог Дионис, половин статуя на пантера, която беше много добра и за друго не се сещам, но знам, че има и още. Общо взето работа има доста, щом дори и шефа се включи да помага. Той е с бялата риза.



Естествено след всяка добро идва и лошото. В понеделник ни дадоха заплатите. От 400лева удръжки ни сложиха 140лева, което е направо смешно. Оказа се, че трябвало да плащаме и задълженията на ръководителят. Лошото е, че всичко е законно, просто кметството гледа да ни прецака за някакви мизерни за тях суми, като си представите, че има няколко човека от общината, които се водят също някакви шефове, а дори на обекта не са идвали. После се разбра, че и химически тоалетни е трябвало да има, но все още ги чакаме. На шофьора ни дори не са платили. Абе българска работа.

Сега дилемата е дали да се махна заради гаврата, която си правят с нас. Обаче като се махна, някъде къде да отида и ще си седя по цял ден пред компютъра и ще се чудя защо ме боли главата. А работата не мога да скрия, че ми е интересна.
Все още се колебая, но май всичко ще се реши от новите хора, които ще дойдат на работа, защото доброто ми мнение за тази работа се дължи до голяма степен на свестните колеги с, които се запознах. Жалко, че повечето си тръгват в края на месеца, заради малкото пари, а някои заради студентски живот.

2 comments:

Bla said...

Аз пък съм (бях, по-скоро) много запален по палеонтологията. Имам познати, които смятат, че да се ровиш в прахоляка и да копаеш няк'ви древни неща и да ги класифицираш после е някак тъпо, но според мен това е едно от най-интересните неща, които човек може да прави.

Anonymous said...

пизда ксении собчак
большей секс
скачать порно бесплатно без sms
порно хентай видео бесплатно
порно mpeg4 скачать