Monday, March 10, 2008

In the Name of the King липсва в Замундата и Арената

От доста време имам в компютъра In the Name of the King и днес се реших да го изледам. Опитали са се да направят нещо като Властелина на пръстените, но не им се получило. Дам, обаче саундтрака друга работа. Рядко се среща подобно нещо, ето и траклиста:

1. Farmer’s Son - The Big Battle
2. Blind Guardian - Carry The Blessed Home
3. Hammerfall - The Fire Burns Forever
4. Nightwish - Amaranth
5. HIM - Wings Of A Butterfly
6. Sonic Syndicate - Enclave
7. Amorphis - The White Swan
8. Avantasia - Lost In Space
9. The Darkness - Dinner Lady Arms
10. Disturbed - Land Of Confusion
11. Blind Guardian - Skalds & Shadows
12. After Forever - Enegrize Me
13. Dream Theater - I Walk Beside You
14. Threshold - Pilot In The Sky Of Dreams
15. Pantera - Cemetary Gates
16. Epica - Chasing The Dragon
17. Soilwork - Exile
18. Mastodon - The Wolf Is Loose
19. Muriella Dining - Forrest

Влизам аз в замундата да си го изтегля и нищо, дори и филм подобен няма. В арената има няколко торента на филма, но всичките баннати. Ето какво пише в тях.


Уважаеми господа,

Моята компания притежава търговските марки „Тандем Филм” и „Тандем Видео” и се занимава с кино, видео и телевизионно разпространение на филми на територията на Република България.

Поводът за този е-мейл е поместения на Вашия сайт arenabg.com филм „В името на краля” / In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, чиито права за разпространение на територията на Република България ние сме закупили от агента по продажбата ФАНТАСТИК ФИЛМС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, ЕлЕлСи; Клейтън Авеню 3854, Лос Анджелис, Калифорния 90027; Тел.323-661-7088, факс: 323-661-7188; www.fantasticfilmsinternational.com; и продуцента Funfte Boll Kino Beteiligungsgesellschaft GmbH & Co KG, Fullsichel 7, 51399 Burscheid, Германия (прилагам копие – извадка от договора).

Пускането на филма по кината е предстоящо.

Цветан Георгиев


В правото си са пичовете, но доста са закъснели. А да не говорим, че в другите бг тракери го има още. Явно пичовете от Танден знаят само Замундата и Арената.

No comments: