Monday, December 17, 2007

Нова работа

Вече втора седмица съм на нова работа. Работя "оператор на пулт" в кабелна телевизия в Петрич. През ден съм на работа и ще мога да си ходя на изпитите, които все още не съм взел. Не е трудна работата, просто трябва да наблюдаваш каналите като се прецакат и да ги оправяш с един рестарт на приемниците. И също подържам канала на кабелната, като пускам музика, новини и филми, което също не е трудно. Дори имам възможност да си джиткам на разни игри на доволно добрия компютър, когато няма никой. Сега съм се зарибил на Bioshock-a и дори няколко пъти забравям, че съм на работа и си тръгвам доста след работното време. Заплатата е само 300 лева, но за тая работа и тези са много. Като за начало е интересно, научават се доста неща, но като завърша ще гледам на намеря нещо за постоянно.

********************************************

Преди малко изгледах Shoot 'Em Up . Обикновен екшън в който не само нашия е безсмъртен но и едно бебе. Интересното беше, че филма има неочаквано добър саундтрак, който вече пуснах да се сваля.

********************************************

Преди два дни в Петрич валя сняг на който много се зарадвах, но докато си заредя батириите за фотоапарата и се стопи. Сега вече съм подготвен и само чак да започне отново. Имам чудестна идея за снимка, просто ми трябва малко помощ от Господ.

2 comments:

Anonymous said...

Хехе чудесна работа си намерил. Имаше един виц, не искам да те засегна да знаеш. Та вица е ако искаш да не работиш нищо - стани охранител. :)

Mike Ramm said...

Честито! Стъпка по стъпка ще успееш да си намериш и по-хубава, и по-добре платена работа.

Петрич е много готин град - това лято бях там и много ми хареса!

Между другото, филмът никак не е обикновен - много е смешен и демонстрира висока доза самоирония към целия екшън жанр. Много е забавен и мисля, че истинските ценители на екшъна ще го харесат.