Tuesday, December 11, 2007

Snooker

Днес имам цял ден свободен и съм решил, че ще гледам предимно Снукър, но изглежда цял ден ще трябва да гледам О'Съливан, който не харесва. За момента води с 5:0 на симпатичния двойник на Светльо от Хиподил, а именно Марк Кинг. Ето и доказателствата:

Светльо




Марк Кинг





Та докато ви обяснявам за уникалната прилика, О'Съливан вече води с 6:0. Не знам какво толкова се харесва на хората този тип, но за мен е доста безинтересно да гледам мач в който само единия вкарва топките. За красив мач трябва да има драма, много снукъри и обрати, а с О'Съливан това е доста трудно. Или не му върви и отпада или отстранява всичко наред, без да даде шанс на опонентите си.

3 comments:

Fobos said...

И какво е лошото на това? :-)

Целта е да си по-добър, да победиш, да спечелиш турнира... Къде, в кой спорт, че дори и в живoта, нещо не е безмилостно и целеустремено?

О'Съливан е един от най-добрите играчи и това, че го показва сигурно дразни неговите антифенове, но нека намери достоен опонент, за да има интрига (случвало се е доста пъти, междудругото).

Една игра на снукър няма как да е скучна, защото е както човешкият отпечатък - никога не е еднаква с друга ;-)

tanisto said...

mm :)красотата на играта на О'Съливан е много нетипи4на и в повечето случаи отчайваща за неговите опоненти. Просто или играе на ниво, което е абсолютно недостижимо и необяснимо за противника, или играе с пренебрежение - воден от максимализма, който приотежава т.е. или 100 % от себе си или нищо. :)
ps.....
Рейдж, не само че е отличен играч, а и доста красив мъж :) :P

ratm said...

Чак пък красив. Може би, ако си леко извратена.