Friday, May 1, 2009

FUN SPAM 2

След първия FUN SPAM идва и втора част.
Това го получих днес.Тези също са използвали онлайн преводач.

Subject: Моля имате масаж

Скъпи една,
Знам, че тази поща ще дойда при вас е изненадващо, тъй като ние не отговарят или са имали предишна кореспонденция, моля да носят с мен за неудобството, че наистина искате да имате добри отношения с вас, и аз имам специална причина, поради която аз реших да пиша, поради неотложността на положението ми.
Това ми дава повече радост, защото аз вярвам, че и двамата трябва да бъдат с отворен ум и е, че да знаем помежду си дълбоко надолу, споделям моята самота и мисли, преди да продължите още нека се представя изцяло за Вас,
Аз съм пропускайте Amina Омар Nkaje от Демократична република Конго, търсещият убежище тук в Дакар, Сенегал, Западна Африка. Аз съм 25 години на възраст красиви млади единствена черна африканска жена, аз ще искал да се прилагат чрез този носител за вашето сътрудничество и да се осигури възможност да инвестират и да съвместен бизнес с вас във вашата страна.
Имам значителен капитал, размерът на парите депозирани в банка в Обединеното кралство от края на баща ми, който honorably възнамеряват да инвестират във вашата страна, в много доходен бизнес за рисков от които е да съветва и изпълни посоченото предприятие там за взаимни ползи и на двете ни. Вашата възможност за сътрудничество е да стане моя бизнес партньор във вашата страна и да създават идеи за това как парите ще бъдат инвестирани, правилно управлявани и вида на инвестицията след като парите са прехвърлени на вашия арест с Вашата помощ и съдействие. Междувременно, по указание на вашето желание да се справим с това сделката искрено като защитава нашите интереси и на своя приемането на това предложение, аз ще ви предоставя пълната информация, процедурата, сумата включва и взаимно съгласие на Вашия процент интерес или акции стопанство за подпомагане на ми да се осигури освобождаването на депозита и инвестират парите във вашата страна под правилното управление и грижи.
Аз се радвам, за да запази тази връзка и възможност за вас, ако пожелаят, но настояват да се даде на въпроса ви непосредствена вниманието, което заслужава. Ако това предложение е приемливо от Вас, моля, не се правят неоправдано предимство на доверие аз подарявам на вас и вашите спешен отговор, е много необходимо, за по-подробна информация. Аз ще ви изпратя моите телефонни номера на търсенето. Очакваме ви откровен и положителен отговор и взаимно здрави бизнес отношенията с вас. Моля, ако проявявате интерес пишете любезно ме върна чрез моя имейл адрес по следния начин: (aminkaje_05@yahoo.com)
С най-добри пожелания,
Amina.

26 comments:

Unknown said...

ratm18:
Стана ми интересно до къде може да стигне, писах и писмо, че проявявам интерес и ми отговори ей това.


Моите Скъпи
Аз съм много се радвам за вашите отговори. Как сте днес? и как беше нощ и атмосферата там с теб? Надявам се всичко наред, където наред с теб. Времето е топло тук днес, както обикновено няколко пъти по този начин. И не е приятно, поради положението ми тук Дакар Сенегал.

Моето име е Amina Омар Nkaje, 25 година стар черен сингъла африканска жена от GOMA в Демократична република Конго, както ти казах преди в моя предишна писмото ми хобита са, плуване, четене на списания и романтични романи. Аз съм единствената дъщеря на д-р Късно Damain Омар Nkaje, преди смъртта на баща ми е бил много добре знам търговец в какао, кола орехи, кашу ядки, изкуствата работи и земя разработчик, баща ми и майка са били убити от неизвестни пистолет мъжете никой не знаят защо са били убити. Майка ми почина на място, докато
Баща ми беше взето на частно болницата, където той остана и умря, но преди смъртта си той ми показа всичко за тези пари, тъй като аз съм само дете
Той е бил.
Аз съм притеснен за да се свържем с вас, защото на малтретиране съм получавате от майка ми стъпка, тя планира да извади всички мои късно бащата съкровищницата и свойства от мене, тъй неочакваната смърт на баща си възлюбен, междувременно аз исках да избягат към Европа, но тя скрий ми международен паспорт и други ценни пътуващи документи.

За щастие тя не открият къде държат баща ми на файла, който съдържа важни документи. Така че реших да се напуска страната и тичам към бежански лагер, където съм в момента, търсещи убежище в рамките на Обединените нации Висока комисия за бежанци тук Дакар, Република Сенегал.
Иска ми се да се свържем с Вас лично за дългосрочни бизнес отношения и инвестиционна помощ в страна като казах преди, баща ми депозират сумата от € 9,7 млн. британски лири (девет милиона седемстотин хиляди британски лири) в банка в Лондон с моето Името на близките роднини. Въпреки това, ще предаде на баща ми късен банка информация в следващото ми имейл, така че да можете да се свържете с тях за необходима процедура по прехвърлянето след приемането да ми помогне за прехвърлянето и инвестициите на фонда. Както вие ще ми помогне да инвестицията, и Аз ще искал да ми пълни изследвания.

Тъй като аз бях в първата си година в университета, когато кризата започна в моя живот. Това е моето желание да се компенсира с 20% от общите пари, веднага след като прехвърлянето се прави, ако може да не ме види достатъчно добър като потенциален живот партньор. Това е причината, поради която реших да се свържем с вас. Моля, всички комуникации трябва да бъдат чрез този имейл адрес само за поверителна цели.
Веднага след като получим положителен отговор показва вашите интереси ще вложа неща в действие незабавно. В светлината на горното, ще оценят спешно съобщение, което показва способността и волята да се справим с това сделката искрено.

Искам да знаеш, че всички бежанци от различни африкански военни разкъсано зони престой в бежански лагер са се погрижили от Преподобни Иосиф Kolo който е духовенство мъж, отговарящ на (Христос Цар църква) църквата в бежански лагер. Неговият телефонен номер е 00221 76 391 64 10, когато се обадите кажете му, че искате да говорите с мен той ще се изпрати за мен да дойде и да ти отговори повикване. Той е много добър и верен слуга на Бога. Ако искате да ме посетиш в Сенегал, трябва да идват директно на бежански лагер за пристигането ви в Дакар Сенегал. Когато дойде, трябва да поискат от служител по сигурността на порта за Мис Amina Омар Nkaje от Демократична република Конго. Той ще изпрати за мен в женски хостел. Аз очаквам с нетърпение да ви види в Сенегал.
Моля, запазете този бизнес предложение само за себе си, не се разкриват пред нея на хората на бизнеса, докато приключи, след като фондът е бил прехвърлен, аз ще бъда с вас, за да инвестират него. Прикрепете тук е моята снимка

С уважение,
Amina.


Дори и три снимки е пратила на някакво момиче с африкански произход.

tanisto said...

Баси от какво ли не правят пари хората, само едно ми е интересно.......как примерно такива обяви намират място и в jobssa....?? Просто не мога да си го обясня..

Unknown said...

ratm18: Еми там имат най-много потенциални жертви, пък и едва ли има някакъв контрол върху обявите.

И след мой пореден отговор получих и трето писмо. Тия нямат спиране, все пак господ е с тях :)

Скъп,
Така че благодаря ти за спешно реагиране към моята молба, както и приемането да ми помогнеш да инвестират парите си във вашата страна. Както казах в първата си поща, фондът е бил депозиран в банка в Европа, от баща ми, когато той е бил жив. Тъй като той е мъртъв и решава да търсите чужди честен партньор, който ще ми помогне, за да се гарантира безопасното прехвърляне на фонда сметката и да бъдат инвестирани в доброто и най-печеливши бизнес начинания в чужбина, защото аз съм не е позволено от закона да открие банкова сметка, или да прехвърлят своите защото ми ООН бежански статут. Искам да сме напред процесът започна без забавяне, защото толкова много страдания в Сенегал тук и аз искам да оставя тук, за да дойде и да се присъедини към парите веднага се прехвърлят във вашия профил norminated. Писмени по-долу е личният ми ..

Моето име: Мис Amina Омар Nkaje
Дата на раждане: 6 октомври 1983
Място на раждане: GOMA, Демократична република Конго
Моят адрес:
Обединените нации за бежанците, Комисията Лагер
C / O преподобие отец Йосиф Kolo
Църквата на Христос Цар
Rue 26 х 35 Медина, Дакар, Сенегал
West - Африка.
Тел: 00221 76 391 64 10

Въпреки, че съм казал много за мен и имам нужда от помощ от вас в първия си поща, и да продължават да вярват, че то е много важно да се каже малко повече за себе си, така че да можете да разберете наистина ми момента състояние. Направих първата си година в университета, където е бил четене секретариата да спрат моите изследвания и образование, в резултат на смърт на баща си и майка си, и още от тогава животът ми беше много мрачен и скучна.
За да преместите бизнеса напред, бих искал да се попълни в името на лични данни, заедно с пълната информация за контакт по-долу. Те ще се нуждаят от информация в приложеното писмо, за да изпрати на банката, за да ги информират, че са ми чужди бизнес партньори и
представител, който съм сигурен, възложени трансфера си номиниран фонд на името ми, защото аз съм не е позволено от закона да го направи сам, защото ми статут на бежанец.

Име и фамилия ...........................................
Вашият телефонен номер .............................
Вашият факс номер ..........................................
Вашият адрес ..............................
Вашата професия ..........................................
Вашите текущи възраст .........................................
Снимка ................................................ ...
Номера на сметката си ..................................

Контакт информация от банката, е както следва,

Barclays банка АД в Лондон.
Е-поща (foreignoperationdept@mail2uk.com) и (barclaystransferdept@mail2uk.com)
Име на предаването служител е г-н Чарлз. С. Дойл
(doyles.charles @ gmail.com).
Телефон 00447024019961 или 00447024028176
Факс номер 00448712564182.
Адрес 1 Лондон църква хълма място.
И късно баща ми номера на сметката на: 745008901546/QB/91/A

Свържете ги вече за това как да прехвърлите £ 9,7 млн. паунда във Великобритания, направени от моите
късно бащата на която аз съм близък роднина. Имам maped момента използва 15% и 5% за всички разходи, които могат да бъдат в трансфера. Моята скъпа Радвам се, че Бог ми е да ви видя в тази ситуация, и обещавам да бъдат любезни и също толкова
Имам нужда от теб във всяка област на живота си и да инвестира тези пари, защото аз съм прекалено
младите да управляват тази сума пари.
Както казах преди, този лагер е като затвор, и моята молитва е да се измъкнем от тук, веднага щом е възможно. Убедете се, обърнете се към банката, така че след прехвърлянето можете да изпращате пари от сметката за мен да ми подготвят документи за пътуване за да се срещне с вас във вашата страна.
Чакащи да чуя от теб скоро.
Уважавам.
Amina.

Lam3r4e said...

Е окей, с каква цел го правят това ? Какво постигат ?

Unknown said...

ratm18: Казват ти, че за да прехвърлят няколко милиона на твоя сметка ти да им прехвърлиш 300-500 долара за да оправят сметките и ти взимат парите.

Anonymous said...

много интересно, благодаря

Anonymous said...

[url=http://www.pi7.ru/foto/1530-kureznye-foto-15-foto.html ]Как сказать мужчине, что отношения закончились? [/url]
Вопрос в теме. Возник из-за такого, что мы с мужем собирались отмечать в романтичной обстановке в ресторане ВДВОЕМ, но вот родители мужа считают, что это неплохой предлог припереться в гости и отметить у нас дома! так заявить семейное торжество. К слову, в гости они приезжают по всякому поводу и довольно часто ( для меня 2 раза в месяц- это уже часто)....зла не хватает((((

Anonymous said...

Thankѕ for oneѕ marvelous pоsting!
I really enjoyed reаԁing it, уou are а greаt аuthоr.
I will mаke sure to bookmark youг blog аnd may come back sometime sοon.
I want to encourage you to ԁefinitelу contіnuе your great work,
have а niсе weekenԁ!

Take a look at my webpage - metal boat building

Anonymous said...

Hi are using Wordpress for your blog platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own.

Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really
appreciated!

Also visit my webpage: fruities

Anonymous said...

I ԁon't know whether it's juѕt me оr if
perhaps everуbоdy еlse experienсing prоblemѕ ωith yοur blog.

It appeагѕ as if ѕοme of the teхt within уour
poѕts aгe running off thе scгееn.
Ϲаn someоnе elsе pleаse commеnt and let me knоw іf thiѕ is haрρenіng to them аs ωеll?
Τhіs сould be a issue with my web bгowsег beсause I've had this happen previously. Appreciate it

My web blog - colonic irrigation birmingham

Anonymous said...

When someone writes an ріecе of wгiting he/shе mаіntains
the image of a user in hіs/hеr mind that how a usеr can know it.
Sο that's why this post is outstdanding. Thanks!

my web page; ringing in ears treatment

Anonymous said...

Hеy! Sоmeοne in my Faсеbooκ gгouρ shareԁ thіs ѕite ωith
us sο I came to take a loοk. I'm definitely loving the information. I'm book-mаrking anԁ will bе tωеeting thіѕ tο my followers!

Exсellent blοg аnd оutstanding deѕіgn and stylе.


Fееl fгee to surf to my blog pοѕt - how to make my own solar panels
Also see my page > solar power home

Anonymous said...

you are actually a excellent webmaster. The
website loading pace is amazing. It seems that you're doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you have performed a great process in this topic!

My homepage: kids beds

Anonymous said...

This is my first time go to see at here and i am really happy to read
all at single place.

Feel free to surf to my page - honda jazz

Anonymous said...

Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other
sites? I have a blog centered on the same information you discuss
and would really like to have you share some stories/information.
I know my audience would appreciate your work. If you're even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

Here is my website garbage disposal

Anonymous said...

Greetings! This is my first visit to your blog!
We are a group of volunteers and starting a new project in
a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on.
You have done a marvellous job!

Also visit my web page - gym ball exercises

Anonymous said...

Incredible! This blog looks just like my old one!

It's on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

My web site - pruner pole

Anonymous said...

I've been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.

In my opinion, if all web owners and bloggers
made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.


my webpage: strapless monitor

Anonymous said...

Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a
captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?
Thanks a lot!

Here is my site; 1995 mazda rx7 for sale

Anonymous said...

Howdy! This post couldn't be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I'll send this article to him.
Pretty sure he will have a good read. Many thanks for
sharing!

Here is my website - used rx8 for sale

Anonymous said...

Wоw, this articlе is ρleаsant, mу sistеr
is analуzіng thеse kinds of things,
thus I am going to let know her.

Take a look at my sіtе: http://howtogetbiggerboobsnaturally.blogspot.com

Anonymous said...

Hello there! Quick queѕtion that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing from my iphone 4. I'm trying to fіnd
a theme or plugin that might be аble tο fіx
this pгoblem. If yοu have any recommendatіons, please ѕharе.
Appreсiate it!

My blog рoѕt: simple wood projects

Anonymous said...

It's wonderful that you are getting ideas from this post as well as from our dialogue made at this place.

Here is my site :: can you get rid of herpes

Anonymous said...

Fantastіc ρost howeveг І was wondering if you could write a litte morе on thiѕ subjесt?
Ι'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

My webpage find double glazing solihull

Anonymous said...

Do уou hаvе a spam problem on thіѕ ѕite; I alѕo
am a blogger, and Ι waѕ curious about your sіtuation; many of uѕ haѵe crеatеd sоme nісe pгасtices and we аre looking tο swap methοds
with οthеr folkѕ, why nοt shoot me an email іf
inteгestеd.

my ωeb-ѕіte - Natural yeast infection treatment

Anonymous said...

[url=http://www.resorthomesgalveston.com/]Fake Oakley Sunglasses[/url] I am too tired to speakMost games cost about that much.You really look sharp today. We should not only know the theory but also how to apply it to practice.Allow me.You might as well throw your money away as spend it in gambling.You might as well throw your money away as spend it in gambling.Tomorrow will be a holiday.Someone is ringing the bell.All my best memories come back clearly to me, some can even make me cry.

[url=http://www.resorthomesgalveston.com/]Fake Oakley Sunglasses[/url] I count you as one of my friends.My god!A red tie will match that suit. How do you want your steak?Your hand feels cold.After a pause he continued his story.A clear conscience laughs at false accusation.Skating is interesting.I'll try my best.The editor over looked a print error.

[url=http://www.grnbuildersinc.com/]Cheap Oakley Sunglasses[/url] Ice cream is popular among children.Control yourself!He is in his everyday clothes. Tom's birthday is this weekThe wall has ears.How did you do on your test?How did you do on your test?New China was founded in l949.We walk on the garden path.Can you put me in the picture about the World Cup Football Match?