Tuesday, April 24, 2007

Победа или загуба

Преди секунди завърши двубоя между Манчестър Юнайтед - Милан.
Моят отбор загуби с 3:2, но положението не е толкова зле.
Само победа класира отборът на Милан за финала в Атина, но Манчестър не са много добри в гостуванията.
Малко ми е гадно, защото на полувремето Милан водеше в резултата, но защитната им тактика не проработи и загубиха мача.
Като цяло отбора се представи добре, само не знам защо го мъчат всеки път на Джилардино.Този тип не направи абсолютно нищо както и в другите мачове, които е играл в Шампионската лига.Да си пусне татко Карло любимецът на всички фенове Индзаги, той поне пада за дуспи.
Кака както винаги беше невероятен, особено вторият гол, който вкара след като се подигра с трима защитници.
Според мен Милан ще победят на реванша, дори само заради опита си в този турнир.

Още вярвам, че ще бием Ливърпул на финала в Атина.

4 comments:

Essme said...

Не съм фен на Милан, но им стисках палци през цялото време! Сега ще видиш едно хубаво 1-0 в Италия и Сър Алекс нервно дъвчещ дъвка да излиза като напикано мушкато от стадиона!:)

Vera said...

Как можа да си фен точно на Милан - най-безинтересния отбор в цялата Шампионска... То се знае отдавна, че италианците от футбол нищо не разбират, вкарат някой гол и после една година го пазят.
Няма да коментирам повече, понеже аз съм си била винаги фен на Ливърпул и се стига до сериозен конфликт на интереси :)

ratm said...

Що бе, споровете са хубаво нещо.
Чак до обиди няма да се стига, може да си сигурна.
Ама да кажеш, че Милан са най-безинтересния отбор в цялата Шампионска лига при положение, че Ливърпул я спечелиха преди с половин гол срещу Челси, някак не върви.Вчера двубоя беше много красив, а за днешният се съмнявам, че ще има повече от един гол.Прогноза 0:0.

Vera said...

ОК, не съм искала да те засегна с това изказване, макар че първо съм писала, после съм мислила, но какво да се направи. Но наистина намирам футбола на Милан за доста скучен поради факта, че много рядко играят открито. Последният им мач е бил интересен, добре, но това е по-скоро изключение, отколкото правило.
От снощния мач и аз съм много разочарована най-вече, защото си мислех, че Ливърпул са в по-добра форма, но по едно време наистина се изнервих от неточните пасове и цялата неорганизираност на защитата. Че беше скучен, скучен беше, вероятно защото от една седмица ми върви наопаки и реших, че поне снощи ще си направя кефа да погледам малко футбол... направих си го де, няма що.